Enklere kan det ikke blive

Vores optikere tilbyder synsundersøgelse og eventuelle tillægsmålinger ud fra den ansattes behov i arbejdssituationen.

I vores moderne computer- og teknologidrevne verden, stilles der store krav til synet. Øget belastning af øjnene, både på job og i fritid, ofte med manglende kompensation for utilstrækkeligt syn, vil ofte føre til gener som træthed, spændinger i nakken, hovedpine, eller andre lidelser.

En såkaldt jobbrille kan derfor være en god løsning, da den, modsat privatbrillen, er tilpasset netop det arbejde, den enkelte medarbejder udfører. Derved er brillen med til at afhjælpe mange af de nævnte gener og forbedre effektiviteten og præcisionen hos medarbejderen.

Behov for briller på jobbet

Behovet for arbejdsbriller er stort og kraftigt stigende. Blandt andet fordi den konkrete jobsituation er anderledes end den man dagligt færdes i. Der kan derfor være behov for særlige løsninger eller ekstra beskyttelse.

Håndværkeren har måske behov for et ekstra læsefelt øverst i glasset (Work), produktionsmedarbejderen har måske behov for særlig beskyttelse (Protection), og kontormedarbejderen har måske brug for en skærmbrille, der er specielt udviklet til at give øjnene de bedste arbejdsforhold ved skærmen (Computer). Derfor har vi udviklet 3 løsninger til de forskellige behov på jobbet.

Synsundersøgelse

Synsundersøgelsen er en syns- og sundhedskontrol af øjet, med måling af brillestyrke og en vurdering af behovet for personlig jobbrille. Synskontrollen er nødvendig for at finde den rigtige styrke på brilleglassene ud fra opgaverne på jobbet, i tillæg til at kvalitetssikre valg af glasløsning. Synsundersøgelsen er inkluderet i den samlede brillepris - koster kr. 495 og er momsfritaget, da det er en sundhedsydelse.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og til statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere om cookies

LUK